NEW IN FROM IHERB

Heihei♥ Har dere hatt en fin helg? Jeg kom nylig hjem fra jobb og da lå det en pakke fra Iherb og ventet på meg :-) Jeg har den siste tiden gått mer inn for å bruke naturlige produkter. Tidligere har jeg brukt allverdens med produkter uten å tenke på hvor mye kjemikalier, parabener og ting man egentlig ikke vil utsette huden for som finnes oppi der. Så nå har jeg kjøpt meg en god og naturlig solkrem, sminkefjerner, tannkrem, toner og fuktighets olje.  Så fort jeg har brukt opp den ansikts kremen jeg har laget så skal jeg lage en ny blanding av jojoba olje, rosehip olje og tea tree olje! Gleder meg :-D Jeg har prøvd solkremen, toneren og sminkefjerneren og de er kjempe gode!

Om dere vil ha rabatt kode til iherb på 10$ er den NBL664.

//Hey guys! Did you have a nice weekend? I recently got home from work and saw a package from Iherb waiting for me. In the last couple of months I've been wanting to switch out my old products with something more natural og good for my body. So i got a good and natural sunscreen, makeup removal, toner, toothpaste and moisturising oil. I've tried the sunscreen, makeup removal and toner and i'm really pleased :-)

#iherb #innkjøp #blogg #hverdag #mat #naturlig #oppskrift #helse #kosthold

3 kommentarer

Yvonne W

19.05.2014 kl.16:31

De har mye bra på Iherb! Prøver selv å bruke mer naturlige ting, selv om jeg også desverre har mye av annet også:)

Elisabeth

19.05.2014 kl.17:01

Så mye fine ting! :)

Camilla Gilja

19.05.2014 kl.23:25

Elisabeth: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Camilla Gilja

Camilla Gilja

20, Farsund

Hei ! Mitt navn er Camilla. Jeg er en 19 år gammel jente fra Farsund.Skriver for det meste om kosthold og helse men også om mye annet! .Kontakt-milla_joo@hotmail.com :)

Norske blogger
Heart It Instagram

Kategorier

Arkiv

hits