WATERMELON SLUSH

Heihei :-) Jeg kom akkurat inn på hotell rommet mitt etter å ha jobber fra 09.00  til nå rett over 23.00 så var det på jobb igjen kl 06.00 i morgen så får skrive dette innlegget kjapt så jeg kan legge med :-) I dag som dere kan de på overskriften prøvde jeg meg på vannmelon slush. Må si den ble meegeet god etter min smak♥ Den smaker god vannmelon da, så nytter ikke om du ikke liker det xp men mye bedre♥


Det eneste du trenger er vannmelon. Slik gjør du: Kutt så mye vannmelon du trenger i mellom store biter. Ikke få med noen svarte frø. Legg de på frysa til de er helt fryst og kjør de i foodprossesoren. Jeg syns det ble bedre når det hadde ligget litt  etter det er kjørt for jeg drikker det så det ikke var heelt is :-) Nesten som shave is med en gang for dere som liker det! Perfekt til varme sommerdager!

// Hello :-) Today I made myself a watermelon slush. It's super delicious! This refreshing slush is perfect for a hot summer day♥ All you need for this watermelon slush is watermelon. Cut as much watermelon as you need into pieces and put them in the freezer until they are fully frosen. Put them on the foodprossesor and blend away. If you let it sit out the consistency will change :-) Enjoy!


Hva syns dere? Har dere tips til andre sunne oppskrifter? :-)

#mat #oppskrift #blogg #hverdag #inspirasjon #helse #kosthold

2 kommentarer

Mona Therese

14.05.2014 kl.02:04

Nam så drit godt ut;)

Wannie

14.05.2014 kl.07:48

Hmm looks pretty good!

Skriv en ny kommentar

Camilla Gilja

Camilla Gilja

20, Farsund

Hei ! Mitt navn er Camilla. Jeg er en 19 år gammel jente fra Farsund.Skriver for det meste om kosthold og helse men også om mye annet! .Kontakt-milla_joo@hotmail.com :)

Norske blogger
Heart It Instagram

Kategorier

Arkiv

hits